slider image

92%

rată de succes in litigii

14 ani experiență

în avocatura de business

clienți din 24

țări

Mesajul Fondatorului

Mesajul Fondatorului

Am fondat Rus & Partners pentru a oferi servicii de avocatură de business, prin intermediul biroului din București și a rețelei de colaboratori din toată țara.

În acest scop, am creat o echipă experimentată, în domeniile care compun avocatura de business, colegii mei și cu mine împărtășind acceași viziune în privința calității serviciilor juridice oferite.

Pentru aceasta, ne străduim să înțelegem profund nevoile partenerilor noștri, urmărind crearea unui mediu pozitiv și sigur, fundamentat pe încredere și colaborare.

Vă oferim servicii juridice dedicate, utilizăm noile tehnologii de comunicare și suntem orientați să atingem excelența în fiecare proiect, pe care îl derulăm. Indiferent de climatul de business, echipa de avocați Rus&Partners își propune să asigure interesele companiei, pe care o reprezentați și o stabilitate juridică, pentru a vă permite să vă atingeți obiectivele.

Promisiunea noastră: oricare ar fi situația, vom obține cel mai bun rezultat posibil.

Ioana Alina RUS
Fondator Rus & Partners
semnatura

Serviciile noastre

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.

Echipa Rus & Partners

Toate ariile de expertiza prezente în secțiunea de servicii își găsesc un reprezentant în cadrul echipei Rus & Partners.

Ioana Alina Rus

Partener Fondator al Rus & Partners

Ioana Cocian

Specialist Fiscal

Emil Goia

Of counsel

Vasile Mihai

Specialist Achiziții Publice

Sanda Ilie

Colector Creanțe

Florentina Budileanu

Office Administrator

Noutati

Secțiune de noutăți legislative, succese repurtate, articolele publicate de avocații Rus & Partners și evenimentele organizate sau la care avocații au participat.

Ce spun clienții noștri

I’m working with Alina and her team since 2008 and over the years they were the same reliable, honest and efficient lawyers.
We always trusted their recommendations and work and during this time we had very good results in our business in Romania.
As we are expanding our activity in their country, we look forward to many more great years of collaboration ahead.

Włodzimierz Szymczak
Regional Manager Eastern Europe at Atradius Collections
ceva_sigla.png