Energie

Cei care operează în acest domeniu, au nevoie de experți, cu o calificare juridică și un know-how sectorial aprofundat, care să propuna soluții inovatoare la provocările sectorului energetic.

Avocații noștri vă pot pune la dispoziție servicii personalizate, atât de consultanță cât și de reprezentare pentru clienții activi pe piața energiei din România.

  • Avocații noștri au oferit consultanță, pentru încheierea contractelor de vânzare pe piața energiei din România a certificatelor verzi, obținute din producerea de energie fotovoltaică,
  • Avocații noștri au oferit consultanță, pentru înființarea unei centrale electrice cu biomasă în România,
  • Avocații noștri au acordat și reprezentare unei societăți de construcții în cadrul unor litigii apărute în urma extinderii unui parc de energie fotovoltaică. Reprezentarea a inclus litigii în fața tribunalului și a unui tribunal arbitral ad-hoc,
  • Am consiliat mai multe companii, care doreau dezvoltarea de microhidrocentrale, prin obținerea avizelor necesare funcționării.

Lista completă de servicii

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.